GAZZEDE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR....

SİLAHLARIN GÖLGESİNDE
GAZZEDE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR....
Yeni yıla tüm insanlığın gündemini yakından ilgilendirecek silahlarla ve silahların gölgesinde olaylarla girdik.
İsrail’in küstahça saldırıları..
Filistinlilerin üzerine yağan misket bombaları..
Ölen çocuklar,öldürülen kadınlar,Şehit olan Fiistinliler.
Türkiyeden yükselen protesto sesleri,
Yardım kampanyaları...Ulu Allah’a kalkan ve dua eden eller...
Bu günlerde Donanma Kenti Gölcük'te idim.Cuma namazı çıkışında gördüğüm ,Gölcükteki sivil toplum örgütlerinin hummalı çalışması ,organize birliktelikleri, Kermes programı ve gıyabi cenaze namazının kılınışı beni çok etkiledi. Bir tarafta bu tür organizasyonlar ,diğer tarafta sessiz kalan Arap dünyasının acınacak durumu..Ürkek tavırları...
Duyarsız kalan,görmemezlikten gelen,arka planda İsraile destek olan,sözde İnsan hakları savunucuları, Medeniyyetsiz Avrupa !...
İnsanlığı kendisinin hizmetkârı olarak kabul eden ve her fırsatta saldırgan İsrail.. “Eceli gelen it,cami duvarına iş..” diye bilinen bir söz vardır.Yoksa sonunu mu hazırlıyor ?
Genelde sık sık dile getirilen bir söylem vardır.Yeryüzündeki müslümanlar isterlerse tükürükleri ile zalimleri boğar...Yeterki biraz kararlı olsunlar.
Değerli dostlar!..
Unutmayalım ki,Allah bizi de imtihan ediyor.Yapabileceğimiz şeyler varken yapmadıklarımızdan..Ne olabilir,ne yapabiriz demeyin ? Eğer biraz düşünürsek,yapabileceklerimiz vardır?
Filistinlilerin ve yeryüzünde zulme uğrayanların,Yüce Allah yâr ve yardımcısı olsun.
ERGENEKON MUAMMASI VE BULUNAN SİLAHLAR
Türkiyedeki her vatandaşın yakından izlediği olayların başında şüphesiz flaş konu "Ergenekon "gelmektedir.
Karanlık ilişkiler,kazı çalışmaları,yer altından çıkarılan silahlar,sürdürülen soruşturmalar ve neler neler.Yakında kimbilir hangi gizli kalmış ,gün yüzüne çıkarılacak haberlere şahit olacak,
Yargıya intikal eden bir konuda daha fazla yazmak ve irdelemek istemem.Ama , son yapılan kazılar ve çıkarılan silahlar daha çok konuşulacağa benziyor.
Ben ümitliyim.En azından bazı gerçekleri Türk Milletinin insanları öğrenebilecek..Gelecek günlerde ,geçmişin karanlık dehlizlerindeki saklı kalan konular açıklığa kavuşacaktır.
İtalya’daki “Temiz eller operasyo”nunun ,ülkemizde de ,er geç gerçekleşeceğini umuyorum...
Siz ne diyorsunuz...?
Barış dolu ,insanlık huzurunun yeniden şekillendiği günler dileğiyle saygılar sevgili dostlar
Cemil ÇELİK - 11.01.2009

Not : Bu yazıyı sitede yayımladığımızda ,medyaya son dakika haberleri dütü.İsrail ateşkes kararı aldı

TEL AVİV - İsrail Başbakanı Ehud Olmert, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, tek taraflı ateşkes kararı aldıklarını bildirdi. Olmert, operasyonların hedefine ulaştığını söyledi.

Yorumlar