MAKBER Mİ YARAB!!!!!!

Ülkemiz şehitlerine ağlıyor. ‘Ateş düştüğü yeri yakar’ deniyor ama artık ateş düştüğü yeri değil 74 milyonun yüreğini yaktı…
PKK alçak, kalleş, katil…
Ya ne demeli onları alkışlayanlara, onlara pirim verenlere…Hele hele mecliste bu bir savaş diyenlere!
Bu bir savaş değil, bu bir hainlik, bu bir kalleşlik, bu bir cinayettir….
Aklım almıyor, kelimeler boğazıma diziliyor. Yüreğim yanıyor ana-babaların feryatlarına…
Ne diyor şehit babası: “oğlumu sırtından vurdunuz. Siz kalleşsiniz. Oğlumu ben vatana şehit verdim. Ya siz kimsiniz? Bu vatanı bölemeyeceksiniz” Sözleri yüreğime hançer gibi saplandı.
Ey siyasiler, ey bu işi bitirecek olanlar bu feryatlar size!!!
Geçmişten bu güne vatan için şehit olmuş binlerce Mehmetçiğimin bir çoğunun hayat hikayesi yoksulluk ve acılarla dolu.
Be hey vicdansız, sen bizim vergilerimizle boğazını doyuracaksın, PKK’ya yandaşlık edeceksin benim şehidimin bir göz evinin ışığı kesik, karnı aç olacak ve çıkıp ta fütursuzca konuşacaksın. Bu mu olmalıydı bedeli…
Her yer karanlık
Pir nur o mevki
Mağrip mi yoksa
Makber mi yarab…Bu ne derin acıdır ki bu sözler söylenmiş.Peki bu yaşanılan acılara kelimeler yetecek mi?....
Açılım ile bu hainlere prim verildi. Yetmedi meclise sokuldu. Demokrasi dendi demokrasinin kılıcı vatan severleri vurdu. Yeter artık siyasi erkler. Oy kaygısından kurtulun, birbirinizle didişmekten kurutulun, dışarı ile uğraşmaktan kurtulun da artık iç meselelerimize odaklanın. Halk yoksullukla inim inim inlerken, bir bir evlatlarını da kaybetmesinler.
Kendinize gelin, aklınızı başınıza alın.
Teröre karşı cesur ve kararlı bir şekilde mücadele verilsin. Siyaset ayrı, askerlik ise ayrıdır. Bırakın ordumuz ve komutanlarımız ile uğraşmayı da herkes işini yapsın. Lütfen siyasi emellere ordumuz alet edilmesin. Sizler işini yapmayanlardan hesap sorun.
Ayrıca, mecliste gizli oturum yapıldı. Ve konuşulanların dışarıya sızması suçtur.
Peki! Mecliste PKK yandaşları yok mu? Neyin gizliliği ben anlamadım! Ya siz?
Ülkemizde halkın tepkisi çığ gibi büyüyor. Vatanımızı bölmek, parçalamak isteyen PKK ve onlarla işbirliği yapan her kesimden olanları kınıyor, geçmişten bu güne kadar vatanımız uğruna şehit olmuş Mehmetçik ve Polislerimiz, öğretmenlerimiz vs. görevlilerimizi saygıyla anıyorum. Ruhunuz şad olsun.
Ülkemizde halkın tepkisi çığ gibi büyüyor. Vatan hainlerine, ülkemizi bölmek isteyenlere, birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Tepkimizi taşkınlık yapmadan sağduyu ile gösterelim.
Umarım halkın sesine kulak verilecektir.
“Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur”
“Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar” M. Kemal ATATÜRK
21.10.2011

Yorumlar