Aman Allah’ım akıllara ziyan!




Kandil ve İmralı arasında mektuplar havada uçuşurken sonunda vatanı bölmek ve parçalamak isteyenler masaya oturdu! Binlerce dökülen kanların hesabı sorulacağı yerde gazetelerde, televizyonlar da eli kanlı katiller ve onların yandaşları galibiyet kazanmış gibi boy gösteriyorlar.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi; Değerli Ordu Komutanları, Ünv. Hocaları, ilim ve bilim adamları, aydınlar bir bir içeride tutulurken KCK hükümlülerine tahliye yolu açan 4. Yargı paketi meclise sunuldu. Acaba, bu tasarıdan İmralı’da yatan hainde yararlanacak mı?

Unutuldu şehitler, saygı duyulmadı, acıları yaşatılmadı şehit ailelerine!

Bazen bunların fotoğrafları neden yayınlanıyor diye kızıyorum kızmasına da, bunlar yayınlanmasa da kapalı kapılar ardında nelerin döndüğü nerden bilinecek diyorum.

İmralı tutanaklarının yayınlanması demokratik sürece darbe olarak nitelense de kamuoyu ile paylaşılması halkın doğruları öğrenme hakkının olduğu düşünülürse oldukça doğru bir davranış ve gazetecilik örneğidir.

Elbette kanın akmasından yana değiliz, elbette barış istiyoruz ama ne yalan söyleyeyim arkada kahraman edasıyla APO’nun resmi, masa başında TC. Cumhuriyeti sayesin de  milletvekili olanlar ve teröristlerin boy gösterdiği o fotoğraf içimi acıttı, yüreğimi sızlattı, kanıma dokundu böyle bir şey olmamalıydı!

Hiç kimse bu milleti kandırmasın, bunların amacının demokratikleşme adı altında her yolu deneyerek özerk bir devlet kurmak istedikleri açıkça ortada!
Aman Allah’ım akıllara ziyan!
Ülkemizin geleceği bir terörist başının elinde!
Eli kanlı katil nasıl dikkate alınır!
Bir terör örgütü nasıl olurda bir devlete meydan okuyabilir!
Yazıklar olsun, koskoca Türk Milleti ne hale getirildi!

Olmaz böyle şey!

SON SÖZÜM: Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmadı. Devletimiz ordusuyla, yargısıyla, kurum ve kuruluşlarıyla güçlüdür. Herkes aklını başına almalıdır! Kim bu ülkeye zarar vermeye kalkarsa bunun vebali altından kalkamaz!
Nermin AYDINLI(8.3.2012)

Yorumlar